top of page

2022’de Trend Olacak 4 Halı Modelleri ve Fiyatları

2022’de Trend Olacak 4 Halı Modelleri ve Fiyatları


Yeni yılın gelmesi ile birlikte bu yılın halı trendleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bu yıl da pek çok halı modeli, evleri kaplamaya ve daha estetik bir yaşam alanı sunmaya devam edecek. 2022 yılında trend olması beklenen pek çok model var. Ancak bunların bazıları, diğerlerine göre daha ön planda. Aşağıda 2022 yılında trend olacak 4 halı modelini inceleyebilirsiniz.


Modern Halılar


Modern halı modelleri yalnızca bu yılın değil, her yılın trendleri arasında. Modanın yıldan yıla değişen çizgilerini ve akımlarını takip eden modern halılar, evlere yenilikçi bir yüz katmalarından dolayı ön planda. Modern halıların fiyatları ise alınacak halının büyüklüğü ve kalitesine bağlı olarak değişiklik gösterir.



modern-hali
modern-hali-modelleri










modern-desenli-hali-modeli
modern-halilar










İskandinav Halılar


İskandinav halı modelleri son 5 yıla damgasını vurmayı başarmış halı modelleri arasında. İskandinav mitolojisine has motiflerin yer aldığı bu halıların büyük bir kısmı el işçiliği ile dokunuyor. Genellikle açık renklerin kullanıldığı bu halılar, evlerin havasını değiştiriyor. Elde dokunan İskandinav halıları, doğal olarak daha yüksek fiyatlardan satışa sunuluyor. Ancak günümüzde seri üretim yöntemiyle de bu tür halıların imal edilmeye başlanması, daha uygun fiyat seçeneklerine ulaşabilmeyi de mümkün hale getirdi.



iskandinav-hali
iskandinav-hali-modeli










iskandinav-halilar
iskandinav-desenli-hali











Bohem Halılar


Düzensizliğin düzeni olarak da ifade edebilecek bohem tarz, kurallara ve kalıplara bağlı kalmak istemeyenler tarafından en çok beğenilen halı modelleri arasında. Çizgilerin ve desenlerin gelişigüzel kullanıldığı, üzerinde düzenden çok kaosun görüldüğü bu bohem halı modelleri, aynı zamanda bu yaşam tarzını benimseyenlere hitap etmesiyle de ön planda. Bohem halılarda da fiyatlar kalite ve ölçüye göre farklılık gösteriyor.


bohem-hali
bohem-hali-modeli










bohem-halilar
bohem-desenli-hali-modeli










Klasik Halılar


Yıllar geçse de klasik modellerden kopamayan birileri hep var. Moda da bu kişileri görmezden gelmiyor ve her zaman klasik modelleri ön planda tutmaya devam ediyor. Zaman zaman klasik tarz ile modern çizgilerin bir arada yorumlandığı karma modeller daha popüler hale gelirken, bazen de pür klasik halı modelleri daha sık tercih edilebiliyor. Klasik modellerin el ile dokunanları, diğerlerine göre daha yüksek satış fiyatlarına sahip.


klasik-hali
klasik-halilar













klasik-hali-modeli
klasik-hali






991 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page