top of page

2021’de En Çok Tercih Edilen 5 Halı Rengi

Güncelleme tarihi: 31 Ara 2021

Yaşam alanlarımız için halılar vazgeçilmez eşyalar arasında. Günümüzde çok sayıda firma tarafından imal edilen pek çok halı modelinden söz etmek mümkün. Model kadar önemli olan bir diğer husus da halıların renkleridir. Halı renkleri trendleri, yıldan yıla değişiklik gösterir. Elbette halı alırken, kullanılacağı alan ile renk seçimi arasında da büyük bir bağlantı mevcuttur. 2021 yılında en çok tercih edilen halı renklerini sizler için derledik.


Beyaz, Krem ve Bej Halı Renkleri

Beyaz, krem rengi ve bej renkli halılar her dönemde popüler olan halı renkleri arasında. Ancak açık renkli olmaları ve kolay kirlenmeleri nedeniyle, bu halılar daha çok misafir odalarında ya da oturma odalarında kullanılır. Sade beyaz ya da krem renkli halılardan daha çok, çeşitli desenlere ve motiflere sahip olan modeller ön plandadır.

beyaz-pamuk-taban-hali
krem-pamuk-tabanli-hali













beyaz-pamuk-tabanli-hali
bej-pamuk-tabanli-hali














Siyah, Antrasit ve Gri Halı Renkleri

Önceleri çok da tercih edilmeyen siyah ve gri renkli halılar, son birkaç yılda oldukça popüler hale geldi. Özellikle ayak altı olarak anılan yerlerde ya da kir birikiminin daha yoğun olduğu odalarda koyu renkli halılar oldukça kullanışlı. Ancak bunlarda da düz renkten daha çok farklı desenlere ve modellere sahip halılar tercih ediliyor.

siyah-kaymaz-pamuk-tabanli-hali
siyah-pamuk-tabanli-hali













gri-kaymaz-hali
siyah-kaymaz-hali












Kırmızı ve Bordo Halı Renkleri

Kırmızı ve bordo halılar da halı renkleri arasında 2021 yılının trendleri arasında. Özellikle vişne çürüğü olarak tanımlanan koyu kırmızı ve bordo renkler, estetik görünümlerinden dolayı büyük öneme sahip. Yatak odaları ve oturma odalarında tercih edilen kırmızı ile bordo halılar, gelecek yılda da popüler olacak gibi görünüyor.

kirmizi-yikanabilir-hali
bordo-yikanabilir-hali












kirmizi-hali
bordo-yikanabilir-hali














Bakır, Bronz ve Kahve Halı Renkleri

Bakır ve bronz renkteki halılar da 2021 yılında evlerde en çok görülen halı renkleri arasında. Kolay kirlenmeyen renkler olması ve her ortama uyum sağlaması nedeniyle, bu halılar hemen hemen tüm odalar için uygundur.























Multirenk Halı Renkleri

Multirenk halılar, son yılların en gözde halı modellerinden. Tek bir renk yerine, birden fazla rengin karmaşık olarak kullanıldığı bu halılar da hemen hemen hemen tüm odalarda kullanılabiliyor.



















47 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page